BU KAMPANYA SONA ERMİŞTİR!

Vodafone’da limitinde duran tarifesiyle her yöne 750 dakika 23 TL! 

Hemen hemen herkezin gelen faturalarla cebini yakan faturalı hatlara operatörler,  limitinde duran ve fiyatını aşmıycak kampanyalar çıkartarak bunun karşısında durmaya çalışıyor.

Vodafone ise limitinde duran kampanyasıyla 12 ay taahhüt veren abonelerine 750 dakika’yı 4 Lira indirimle 23 Lira’ya sunuyor. Taahhüt yapılmadığı taktirde paket 500 dakika üzerinden faturaya 29 Lira yansıtılıyor.

Paket sadece numara taşıma veya yeni hat ile gelen abonelere açıktır.

Paketi satın alan abonelerin 750 dakikalık limitini doldurması sonucunda hatları otomatik olarak aramaya kapatılıyor. Ve siz istemediğiniz sürece paket tutarını aşmaz.

Kampanyaya taahhüt yapıp dahil olan aboneler  kampanyadan çıktıklarında, tarifelerini değiştirdiklerinde, hatlarını iptal ettirdiklerinde, ön ödemeliye geçiş yaptıklarında, numaralarını başka operatörlere taşıdıklarında kampanyadan yararlanma haklarını kaybedeceklerdir. Bu durumlarda abonenin bir sonraki faturasına taahhüt cayma bedeli yansıtılacaktır. Kampanyanın taahhüt süresinden önce sona ermesi durumunda kampanya çıkış tarihinden taahhütname süresi sonuna kadar olan dönem için, kampanya kapsamında taahhüt edilmiş toplam tutarı aşmaması koşuluyla cezai şart olarak,  kampanyadan çıkış tarihine kadar, Kampanya’da kalınan her ay için 12 TL olmak üzere hesaplanacak olan toplam tutar Vodafone tarafından aboneye gönderilecek ilk faturaya ceza bedeli olarak yansıtılacaktır.

Daha Detaylı Bilgi İçin Lütfen Tıklayınız.

Varolan Faturalı Vodafone müşterileri için ise paket 12 taahhütlü, 500 dakika olarak satın alınabiliyor.Duran 12 Ay İndirim Kampanyası’na geçmek için ” DURAN12AY ” yazıp 7000 ‘e mesaj gönderebilirsiniz.

Geçiş yapıldıktan sonra 500 dakika limiti dolduğu taktirde otomatik olarak aramalara kapanıyor.Diğer detaylar yukarıda belirtildiği  gibidir.

 Daha Detaylı Bilgiye Ulaşmak İçin Lütfen Tıklayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir