Samsung S7710 Galaxy Xcover 2 telefonunuza yazılım yüklemek istediğinizde, telefonu öncelikle yükleme modu olan ‘Download Mode’a almalısınız. Bunun için basit bir tuş kombinasyonu yapmak yeterli olacaktır.

Download mode, özellikle ‘Odin’ üzerinden yapılan yüklemeler için kullanılan bir yoldur.

Galaxy Xcover 2 model telefonların download moda geçiş yöntemi hemen tüm diğer Samsung marka telefonlarla aynı şekilde; ses kısma tuşu, ana ekran(home) ve açma-kapama(kilit) tuşlarına basarak telefonu açmak, sizi telefonun download moda geçiş öncesi beliren onay ekranına ulaştıracaktır. Yani yapılması gereken basit tuş kombinasyonu, görselde de aktarmaya çalıştığımız gibi; ses kısma tuşu + ana ekran(home) tuşu + açma-kapama(kilit) tuşu şeklindedir.

xcover2-s7710-download mode

 

İşlemi doğru bir şekilde gerçekleştirdiğiniz taktirde içinde sarı ünlem işareti olan bir uyarı levhasıyla karşılaşırsınız. Bu ekran download moda geçiş için teyit amaçlıdır ve burada dokunmatik çalışmaz. Download moda geçmek için bir kez ses açma tuşuna, geçişi iptal edip telefonun normal bir şekilde açılmasını sağlamak için ise ses kısma tuşuna bir kez basmak yeterli olacaktır.

Download moda alınmış bir Galaxy Xcover 2 telefonu, download moddan çıkarmak için bataryasını çıkarmanız yeterli olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir