Samsung E1190 telefonunuzun seri numarası yani imei numarası herhangi bi nedenden dolayı bozulduysa Z3X box yardımı ile bunu tamir etmeniz mümkün. Z3X Box bir  Samsung box’ıdır. Diğer boxlar ile de bu işlemi yapabilirsiniz. Bizim elimizde Z3X box olduğu için onunla nasıl yapıldığını anlatacağız.

Samsung 2G Tool programını açın. Model olarak E1190 modelini seçin. Z3X box com port seçimini yapın. E210 Combo kablosunu kutuya bağlayın. Hem usb hem uart ucunu kutuya takın. Telefonun bataryasını çıkarın ve telefonu kabloya bağlayın. Programda Settings model sekmesine tıklayıp Use USB seçeneğini mişaretleyin. IMEI kutucuğuna telefonun orjinal seri numarasını yani imei’sini yazın. Custom butonuna basın. İşlem penceresinde Please connect phone mesajını görünce telefonun bataryasını takın. Otomatik olarak işleme başlayacaktır. Başlamazsa açma kapama tuşuna 3 saniye basılı tutun. Bu da işe yaramazsa lütfen bataryayı çıkarıp tekrar takın. İşlem bittiğinde telefonunuzun orjinal seri numarası telefona yazılacaktır.

samsung e1190 imei repair- imei onarimi

Türkiye Cumhuriyeti yasalarınca  iletişim araçlarının seri (imei) numaralarını değiştirmek suçtur. Lütfen işlem yaparken telefonun orjinal seri numarasını kullanın.

6 thoughts on “Samsung E1190 Z3X Box İmei Onarımı & Imei Repair”
  1. J750 Uart girişli tekli kablonuz varsa USE USB seçeneğini kaldırın. İşlemleri aynen tekrarlayın.

  2. soruyu sordum ama cevabıda sayenızde buldum..cok tesekkur edıyorum yardımlarınız ıcın ..sell uzerınden guncelledım..rızkı veren rabbım ama sızler gıbı ınsanlarda vesıle oluyorsunuz,onca benım gıbı arkadaslar sayenızde ekmek kapılarını calıstırıyorlar..ıyıkı varsınız..

  3. selamun aleykum…yukarıda cok guzel acıklamıssınız nasıl yapılacagınıda…ben 2 g tool acıyorum ama tam bır saatır e1190 modelını bulamıyorum..yanı telefon modellerının arasında model secıcem ama e 1190 model dıye bır sey yok..bana bu konuda yardımcı olabılırmısınız acaba

      1. s.a
        ben samsung 2 g tool programını acıyorum.telefon modelını secıcem ama e1190 yok en son e1182 var..
        ama bendkı program SAMSUNG 2G TOOL V3.5.00 28 yazıyor..
        sızın yukarıdakı resımde SAMSUNG 2G TOOL V.3.5.0040 yazıyor..
        sorun bunda olabılırmı ! buysa nasıl guncelleyebılırım..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir