Samsung S5253 Wave 525  telefonunuza herhangi bir nedenden dolayı yazılımını yeniden yüklemek gerektiğinde veya yazılımını güncellemek istediğinizde bunu Samsung’un resmi yazılım güncelleme programı olan Kies ile gerçekleştirebilirsiniz.

Samsung Kies’i buradan indirip, bilgisayarınıza kurabilirsiniz. Programı kurduktan sonra telefonunuza sim kartınızı takın ve data kablosu ile bilgisayara bağlayın. Eğer telefonunuzun şarj durumu %50‘nin altında ise lütfen önce bataryayı şarj edin.

Telefonunuzu data kablosu ile bilgisayara bağladıktan sonra Kies programını açıyoruz. Kies açılınca telefon ile bağlantı kurmaya çalışacaktır. Eğer telefon ile bağlantı kurulamıyorsa lütfen Kies’teki bağlantı sorunlarını giderin yönergelerini takip edin.

Telefon ile bağlantı kurulduğunda eğer yazılım güncellemeniz varsa otomatik olarak bir uyarı çıkacak ve sizden yüklemeyi onaylamanızı isteyecektir. Başarılı bir yükleme için lütfen yönergeleri takip edin. Bilgisayarınızın hızına bağlı olarak yazılım güncelleme işlemi 30 dakikaya kadar sürebilir. Yazılım yükseltme işlemi bittiğinde telefonunuz kendini resetleyecek yani yeniden başlatacaktır. İşlem tamamdır.

NOT: Kies ile gücellemede sorun yaşıyorsanız Odin programını kullanarak yazılım yüklemesi yapmak için tıklayın. http://www.ceplik.com/samsung-wave-525-s5253-yazilim-yukleme/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir