Acer Iconia B1 tablet bilgisayarınızda, bir çok akıllı telefon ve tablette olduğu gibi ekrandaki görüntüyü anlık olarak kaydebilir, bu sayede galeriye ekleyebilirsiniz. Tablet bunu dahili olarak sunduğundan Play Store’dan herhangi bir uygulama edinmenize gerek kalmadan, yakaladığınız görüntüyü düzenleme ya da paylaşım gibi amaçlarla kullanabilirsiniz. Tabi ekranda seçim yaparak yakalama gibi işlemler için bu uygulamalara ihtiyaç duyabilirsiniz.

Acer Iconia B1, Android işletim sistemi kullanan bir tablet ve ekran görüntüsü alma yöntemi, klasik Android tuş kombinasyonu şeklinde.

Iconia B1’de ekran görüntüsü alabilmek için, ilgili ekrandayken, görsel ile videoda olduğu gibi ses kısma ve güç(kilit) tuşlarına birlikte basarak, kısa bir süre beklemelisiniz.

İşlemi başarıyla gerçekleştirdiğinizde ekran bir hareketlenme görür ve bir deklanşör sesi duyarsınız. Örneği yukarıdaki ‘Kullanıcıya Destek’ videomuzda görebilirsiniz.

acer-iconia-b1-ekran-goruntusu-almaYakaladığını görüntüyü tabletin menüsündeki ‘Ekran görüntüsü‘ albümünde bulabilirsiniz. Ayrıca yukarıdaki akıllı bildirim çubuğunu aşağı doğru çekip, aldığınız bildirim üzerinden de görüntüye ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir