Sony Xperia C3 Dual, Xperia C3 modelinin çift hatlı versiyonu ki bu modele format atma yöntemi de diğer Sony modelleriyle aynı.

Sony Xperia serisi akıllı telefonlarda format için herhangi bir kod bulunmaz. Ayrıca diğer bazı akıllı telefonlar gibi kurtarma modu da(recovery mode) bulunmadığından tuşlarla format atmak da mümkün değildir. Ancak Apple modellerine yapıldığı gibi yardımcı masaüstü programını kullarak format atılabilir ki o program da Sony PC Companion. Aşağıda vereceğimiz bağlantı da programı da bulabilirsiniz.

Sony Xperia serisi akıllı telefonların yazılımı çöktüğünde, açılmadığında, çok fazla donma ve kasılma yapmaya başladığında, ekran kilit deseni unutulup, bloke edildiğinde bu yolu kullanmalısınız. Yazılım yüklemesi şeklinde gerçekleşen işlem öncesi mümkünse veri yedeği almalı ve akıllı telefon şarjının tam olarak dolu olduğundan emin olmalısınız.

sony-xperia-c3-dual-hard-format-atma

Sony PC Companion üzerinden yapılan işlem baştan yazılım yüklemesi şeklinde olacağından hem telefonunuz formatlanmış olur hem de varsa yazılım güncellemesi yapılır. Adımları görmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Sony Marka Telefonlara Nasıl Format Atılır?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir