Z3X Box ile Samsung C3520 modelinin imei numarası onaraılabilir. Z3X Box bir Samsung yazılım yükleme ve onarım boxıdır. Normal kullanıcıysanız ve elinizde Z3X Box yoksa bu işlem için bir teknik servise gitmeniz gerekecek.

Samsung C3520 modelinin imei numarasını onarabilmeniz için öncelikle telefona yeniden yazılım yüklemeniz gerekecek. İsterseniz Z3X box ile yazılım yükleyebilirsiniz. Türkçe dil desteği olan yazılımı yüklemek isterseniz buradan yükleme yapabilirsiniz.

Yazılımı yükledikten sonra Samsung 2G Tool programını açın. C3520 modelini seçin. Cihazı içinde batarya olmadan micro-UART kablosu ile boxa bağlayın.

IMEI kutucuğuna imei numarasınız yazın.

samsung c3520 z3x box imei repair

Repair sekmesinde bulunan Custom butonuna tıklayıp telefona bataryayı takın. Program telefona bağlanmakta sorun yaşıyorsa bataryayı çıkarıp tekrar takın. Telefonla bağlantı kurulduğunda işlem başlayacaktır. Kısa bir işlemden sonra onarım işlemi bitecektir.

Not: İletişim araçlarının imei numaralarını değiştirmek yasal değildir, Lütfen telefonun orjinal imei numaralarını kullanın.

6 thoughts on “Samsung C3520 Z3X Box Imei Repair – Imei Onarımı”
  1. Selected model: C3520
    Selected com port: COM6
    Selected speed port: 921600
    Please, connect phone and press power button 3 seconds
    Timeout
    Phone fail TAT MODE
    Repair – FAIL
    Elapsed time: 31 second, sw ver: 3.5.0040

    USTA USB AYGII TANIMADI DİYOR HİÇ BİR İŞLEM YAPMIYOR

    1. hatayı söylüyor zaten usb aygıtı tanınmadı diyor, sürücülerle ilgili bir sıkınıtı olabilir veya telefon soketinde sorun vardır. kablo değiştirip de deneybilirsiniz.

          1. ben de aynı dertten muzdaribim. boxı yeni aldım ve kullanmayı bilmiyorum. bir yardımcı olsanız. bir türlü ne cihaz bilgisi okuyabildim ne de yazılım yüklemeyi başarabildim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir