HTC Desire 200 modelinde de tıpkı diğer akıllı telefonlarda olduğu gibi ekran görüntüsü alabilir, alınan görüntü üzerinde düzenleme yapabilir ya da paylaşım gibi amaçlarla kullanabilirsiniz.

Ekran görüntüsü alma özelliği, o an akıllı telefonun ekranında bulunan görüntünün aynen kaydedilerek, galeriye eklenmesine olanak sağlar ve ekran görüntüsü kaydetme, ekran görüntüsü yakalama, ekran fotoğrafı çekme, screenshot gibi değişik şekillerde adlandırılır.

HTC Desire 200, Android 4 işletim sistemi kullanan bir model ve ekran görüntüsü alma yöntemi aynı işletim sistemini kullanan HTC modelleriyle ve diğer markalarla  benzerlik gösterir.

Ekran görüntüsünü alabilmek için görseldeki gibi basit bir tuş kombinasyonu yaparak, görüntüsünü yakalamak istediğiniz ekrandayken ses kısma tuşu ve açma-kapama(kilit) tuşlarına aynı anda basarak kısa bir süre beklemelisiniz.

htc-desire-200-ekran-goruntusu-alma

İşlemi doğru bir şekilde yaptığınızda ekranda fotoğraf çekimine benzer bir hareketlenme görür ve bir deklanşör sesi duyarsınız. Ayrıca ekranın en üst tarafında yer alan akıllı bildirim ekranında da işlemin sonucuna dair bilgilendirme alırsınız.

Yakaladığınız görüntüyü telefonunuzun galerisinde bulabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir